Založ si blog

Dvere Číslo Osemnásť: Džinovia

„Džinov sme stvorili už predtým zo spaľujúceho ohňa.“

Imám Ahmed Al-Hassan (Od Neho Je Mier) mi raz povedal: „Ak sú príčiny známe, údiv sa vytratí.“ Už od úsvitu ľudskej histórie sme sa stretávali s mnohými nevysvetliteľnými aktivitami, ktoré veda označuje ako paranormálne javy. Pokúšali sme sa tieto záhadné skúsenosti vysvetliť cez prizmu náboženstva, vedy či ľudových rozprávok. Napriek tomu, že je náročné pochopiť neznáme a učiniť ho známym, práve toto robili proroci, poslovia a mudrci po celé veky. Od kráľa Šalamúna (NJPN), ktorý povolával neviditeľné bytosti, cez Ježiša (NJPN), ktorý vyháňal démonov, až po Mohameda (NJPN & Jeho Rodinou), ktorý kázal zhromaždeniu džinov. Téma skrytých bytostí, duchov alebo džinov bola vždy predmetom fascinácie.

Slovo „džin“ označuje skupinu multidimenzionálnych bytostí, ktoré obývajú našu planétu. Sú to inteligentné bytosti obdarené slobodnou vôľou. Niektorí sú neveriaci, iní veriaci. V Koráne nájdeme celú kapitolu (Súra) venovanú džinom. Niektorí z nich majú schopnosť posadnúť ľudí či iné bytosti, meniť podoby a objavovať sa v rôznych formách. Niektorí džinovia pomáhajú ľuďom, iní im škodia. Príkladom je džin Qatmir, ktorý sprevádzal Spoločníkov Jaskyne (Ašab Al-Kahf) a vráti sa ako služobník Povstalca/Qaima. Qatmir mal schopnosť zasievať strach do sŕdc ľudí a chránil Sedem Spáčov počas ich hlbokého spánku. Iní džinovia sú zlí, zvádzajú a mučia ľudí, spôsobujú choroby a trápenia, ktoré Ježiš (NJPN) a jeho učeníci liečili.

Ježiš Uzdravuje Dvoch Mužov Posadnutých Démonmi

Ponúkame úryvok zo Svätej Biblie, ktorý ukazuje, ako Ježiš (NJPN) uzdravoval choroby spôsobené démonickou posadnutosťou:

28 A keď prišiel na druhú stranu, do zeme Gergežanov, stretli sa s ním dvaja posadlí démonami; išli z hrobov, strašní náramne, takže nikto nemohol prejsť tou cestou popri nich. 29 A hľa, kričali a hovorili: Čo máme s tebou, Ježišu, Synu Boží? Prišiel si sem pred časom nás trápiť? 30 A bolo opodiaľ od nich veliké stádo svíň pasúce sa. 31 A démoni ho prosili a hovorili: Jestli nás vyháňaš, dovoľ nám odísť do toho stáda svíň! 32 A povedal im: Iďte! A oni vyjdúc odišli do svíň. A hľa, celé to stádo svíň sa srútilo dolu úbočím do mora, a zomrely potopiac sa vo vodách. 33 A pasáci utiekli a odíduc do mesta porozprávali všetko, aj o tých posadlých. 34 A tu hľa, vyšlo celé to mesto oproti Ježišovi, a keď ho videli, prosili ho, žeby odišiel z ich kraja.

Všimnite si, že démoni či džinovia sa Ježiša (NJPN) spýtali, prečo ich chce trápiť skôr, než nadíde Stanovený Čas. Tento „Stanovený Čas“ je dňom Povstania Qaima, ten istý čas, ktorý bol ustanovený pre Iblisa, ich otca. Korán hovorí: „[Iblis (Satan)] povedal: ‚Pane môj! Dopraj mi čas do dňa, keď budú (mŕtvy) vzkriesení.’ Boh povedal: ‚Veru, dostaneš odklad až do dňa Stanoveného Času.‘“ V čase Povstania Qaima sa všetci zlí duchovia, ľudia aj džinovia, vrátia a budú potrestaní rukami Qaima a jeho spoločníkov.

Džinovia a Veda o Mágii

Šalamún (NJPN) využíval svoje vedomosti na komunikáciu s džinmi a ich pomoc pri rôznych úlohách. Toto poznanie sa často označuje ako „mágia“. Dokonca aj Židia vo svojich textoch priznávajú, že Šalamún (NJPN) bol veľkým mágom a vlastnil mocný magický prsteň. V knihe Legendy Židov sa píše:  

Po čase dostal Šalamún list od kráľa Arábie, Adaresa, ktorý ho prosil o pomoc pri oslobodení svojej krajiny od zlého ducha. Tento duch páchal veľké škody, ale nebolo možné ho chytiť ani zneškodniť, pretože sa objavoval vo forme vetra. Šalamún dal svojmu služobníkovi magický prsteň a koženú fľašu a poslal ho do Arábie. Poslovi sa podarilo uväzniť ducha vo fľaši. O niekoľko dní neskôr, keď Šalamún vstúpil do chrámu, zostal ohromený, keď videl, ako sa k nemu fľaša sama pohybuje a pokorne sa mu klaňala; bola to tá fľaša, v ktorej bol duch uväznený. Tento duch raz Šalamúnovi významne poslúžil. S pomocou démonov vyzdvihol obrovský kameň z Červeného mora. Ľudia ani démoni ním nemohli pohnúť, ale duch ho preniesol do chrámu, kde sa stal základným kameňom.

Keď Qaim (NJPN) povstane, bude mať so sebou ten istý prsteň Šalamúna (NJPN) a bude ovládať armády džinov. Abi Dža’far (Od Neho Je Mier) povedal: „Keď sa Qaim (NJPN) objaví, bude mať so sebou Zástavu Posla Božieho (NJPN & Jeho Rodinou), prsteň Šalamúna (NJPN), kameň Mojžiša (NJPN) a jeho palicu.

Dvaja anjeli, Harut a Marut, učili ľudí v Babylone mágiu ako formu sebaobrany proti zlým mágom a čarodejníctvu. Nešlo však len o to, že anjeli učili ľudí. Učili Proroka, ktorý potom odovzdával svoje poznanie svojmu ľudu. Imám Al-Sádiq (Od Neho Je Mier) povedal: „Po Noemovi prišlo mnoho čarodejníkov a podvodníkov, preto Všemohúci Boh poslal dvoch anjelov k Prorokovi tej doby, aby ho naučili mágiu, ktorú používali čarodejníci, a aby mu ukázali, ako ju učiniť neúčinnou a skaziť ich zámery. Prorok to od anjelov prijal a podľa Božieho príkazu odovzdal Božím služobníkom. Povedal svojmu ľudu, aby túto mágiu používali na zastavenie a neutralizáciu iných kúziel, pričom im zakázal používať magické zaklínadlá na ľudí. Ukázal im aj to, čo sa používa ako jedy, a čo na ich odstránenie. Takže tomu, kto sa učil, bolo povedané: ‚Toto je jed. Ak uvidíš niekoho otráveného, odstráň jed týmto spôsobom, ale nikdy pomocou jedu nezabíjaj.’

Imám Ahmed Al-Hassan (Od Neho Je Mier) povedal: „Učiť sa mágiu nie je zakázané (haram), je to veda ako každá iná. Zakázané je používanie čiernej mágie, ktorá škodí alebo postihuje iných ľudí. Mnohí Proroci a Poslovia, ako napríklad Šalamún (NJPN), boli veľkí mágovia. Najväčším mágom, ktorý kedy kráčal po zemi, bol Abrahám (NJPN).“ To však neznamená, že zázraky a iné schopnosti, ktoré boli dané Prorokom a Poslom, boli vykonávané prostredníctvom mágie. Hovoríme avšak, že mali znalosti o mágii.

Keď som sa Imáma Ahmeda Al-Hassana (Od Neho Je Mier) opýtal, čo je skutočná mágia, povedal mi, že ide o používanie džinov, subliminálnych správ, určitých gest, symbolov alebo pohybov na kontrolu mysle, správania alebo rozhodnutí jednotlivca. Dokonca aj reč a slová môžu byť použité na ovplyvnenie správania a mysle ľudí, pretože Prorok Mohamed (NJPN & Jeho Rodinou) povedal: „Niektoré slová sú mágia.“ Teraz už vieme, že jednou z najúčinnejších foriem kontroly mysle je repetícia. Imám (Od Neho Je Mier) tiež povedal, že existuje čierna a biela mágia. Čierna mágia zvyčajne zahŕňa krvavé obete, aby sa uzavreli dohody so zlými džinmi, s cieľom kontrolovať alebo ublížiť ľuďom. Tento druh mágie je zakázaný (haram). Rovnako ako v tomto čase zažívame návrat tých najlepších bytostí – Prorokov, Poslov a Svätcov – čelíme aj návratu tých najhorších, démonov medzi ľuďmi a džinmi. Tak ako uvidíme v tomto veku všetky nadprirodzené sily dobra a zopakovanie zázrakov Prorokov a Poslov, tak budeme čeliť aj tým najhorším nadprirodzeným silám zla – snahám a mágii tyranov a démonov. Dnes je ľudstvo obeťou rôznych druhov zbraní, technológií na kontrolu mysle a mágie, ktorá je horšia než v časoch Abraháma a Šalamúna (NJPN). Viac sa o tom dozvieme v kapitole o Antikristovi Dadžalovi a jeho systéme.

Imáma Ahmeda Al-Hassana (Od Neho Je Mier) som sa opýtal: „A čo veci, ktoré sú napísané v niektorých starých arabských knihách, rukopisoch a grimoároch? Je pravda napríklad, keď hovoria, že kto vezme krokodíliu kožu a napíše na ňu určité znaky, sa nikdy neutopí?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Nie, to nie je pravda. Najväčšími odborníkmi na skutočnú mágiu sú dnes Maročania a Indovia.“

Čo sú Džinovia?

Jedného dňa som sa opýtal Imáma Ahmeda Al-Hassana (Od Neho Je Mier): „Otče, čo sú džinovia? Z čoho sú stvorení?“ 

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Z ohňa.“

Spýtal som sa: „Ale je to vietor, elektrina, plazma alebo obyčajný oheň, ako ho poznáme?“ 

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Ich podstata je oheň, ale nie, je to niečo iné, čo na Zemi nenájdeš.“

Povedal som: „Takže ich pôvod nie je táto Zem?“ 

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Samozrejme, že ich pôvodom nie je Zem.“

Povedal som: „Takže pochádzajú z inej planéty? Sú to mimozemšťania?“ 

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Ich pôvod nie je na Zemi. Džinovia pochádzajú z iných svetov, ktoré sa pretínajú s naším (iné dimenzie).“

Simbas: Otec Iblisa

Téma bytostí z iných svetov bola niečo, čo mi už môj Otec (Od Neho Je Mier) predtým objasnil. Jedného dňa som sa ho spýtal na Iblisovho otca. 

Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Otec Iblisa bol stvorenie, ktoré bolo ešte nečistejšie ako on sám.“

Spýtal som sa: „Aké bolo jeho meno?“ 

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Volal sa Simbas (Nech na neho spočinie Božia kliatba).”

Opýtal som sa: „Pochádzal z planéty Zem?“ 

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Prišiel z iného sveta mimo tejto planéty. Po tom, čo sa narodil jeho syn Iblis, ho Iblis zabil.“

Príbeh Iblisa je nepochybne zložitý a zahalený tajomstvom. Ako Imám (Od Neho Je Mier) postupne odkrýva viac z jeho osudu, lepšie pochopíme detaily jeho vývoja, jeho osobnosť a korene jeho konfliktu s ľudstvom. Zaujímavé je, že Iblis zabil vlastného otca, no neskôr sa stal najposlušnejším synom svojho Boha a Pána. Slúžil Mu, uctieval Ho a stúpal v hodnostiach, až kým sa nestal Jeho najmilovanejším synom. Tento vzácny vzťah však narušilo ustanovenie Adama (NJPN). Iblis, podobne ako dieťa, ktoré žiarli na svojho novorodeného súrodenca, sa znovu postavil proti svojmu Otcovi a Pánovi – hoci tentokrát už vedel, že Ho nemôže zabiť.

Svedectvo o Džinnoch: Meteory, Národy, Náboženstvá a Kmene

Džinovia sú bytosti, ktoré pochádzajú z iného sveta, z inej dimenzie, ktorá sa prelína s našou. Jednej noci, pred mnohými rokmi, ku mne prišiel Imám (Od Neho Je Mier) a povedal:

„V noci z nedele na pondelok sleduj oblohu.“

Opýtal som sa: „Čo sa stane?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Z neba budú padať meteory. Dúfam, že to budeš môcť vidieť zo svojej oblasti.“

Opýtal som sa: „A aký sa za tým ukrýva dôvod?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Ide o ukameňovanie diablov, pretože v týchto dňoch ich je mnoho.“

Povedal som: „Sláva Bohu, Najvyššiemu a Najväčšiemu. Sú to tí diabli, ktorí špehujú a kradnú správy z nebies?“

Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Áno.“

Opýtal som sa: „Sú to diabli, ako si ich predstavujeme, alebo sú to zlí mimozemšťania?“

Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Sú to oba druhy, ale ja som hovoril o džinoch. Meteory budeš môcť pozorovať medzi 11. večer a svitaním, a sleduj tiež aj noc z pondelka na utorok. V jednu z týchto nocí uvidíš desiatky, možno aj stovky meteorov, v závislosti od oblastí, kde sa nachádzajú diabli.“

Opýtal som sa: „Otče, majú podobu ľudí s krídlami, ako je to zobrazené v umení?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Nie, ich skutočné podoby sú odpudivé.“

Opýtal som sa: „Aký oheň pripomína ten, z ktorého sú stvorení?“

Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Sú stvorení z ohňa podobného tomu, ktorý sa nachádza v sopkách.“

Opýtal som sa: „Ale sú neviditeľní a existujú v inom svete?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Môžu byť viditeľní, neviditeľní alebo čiastočne viditeľní.“

Opýtal som sa: „Sú to tie bytosti, ktoré vidíme pohybovať sa v tme ako tiene?“

Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Sú rôznych druhov, syn môj, majú rôzne podoby, kmene a národy. Existujú Arabskí džinovia, Židovskí džinovia, Kresťanskí džinovia – džinovia z rôznych častí sveta, rovnako ako my.“

Z tohto príbehu jasne vidíme, že každý nebeský pohyb, vrátane meteorov a komét, má svoj účel a nejde o náhodné udalosti. Každý pohyb na zemi a na nebi má svoj dôvod. Ako povedal Imám Ahmed Al-Hassan (Od Neho Je Mier): „Náhody neexistujú.“ Meteory tej noci mali za úlohu vypudiť bytosti z iných dimenzií z nášho sveta. Rovnako ako naše oči vidia len malú časť reality, po oslobodení našej duše z tela uvidíme väčšie pravdy a planéty, hviezdy, meteory a kométy budú vyzerať úplne inak. Z Koránu vieme, že meteory a kométy majú za úlohu zabrániť extradimenzionálnym bytostiam pôsobiť na Zemi alebo špehovať hviezdy. V Koráne sa píše: „Ozdobili sme najnižšie nebo ‘hviezdami’, ktoré sú ako ‘strely’ na zaháňanie špehujúcich diablov,” a ďalej sa uvádza: „Ozdobili sme najnižšie nebo hviezdami na okrasu a ‘ako’ ochranu pred každým odbojným diablom. Nemôžu načúvať zhromaždeniu ‘anjelov’, lebo sú z každej strany zasypávaní šípmi a sú ‘divo’ zaháňaní. Čaká ich večný trest. Ale kto sa pokúsi načúvať tajne, toho ‘okamžite’ prenasleduje prenikavý záblesk svetla.” Tiež sa hovorí: „Skúšali sme sa dostať do nebies po ‘správy’, no našli sme ich plné prísnych strážcov a žeravých hviezd. Zvykli sme si usadiť sa ta a špehovať, ale teraz každý, kto sa o to pokúsi, nájde čakajúci záblesk.” Všemohúci Boh hovorí: „Umiestnili sme na oblohu súhvezdia a ozdobili ju, aby ju všetci videli. Ochránili sme ju pred každým prekliatym diablom, okrem tých, ktorí načúvajú a sú ihneď prenasledovaní viditeľnou žiarou.” Imám Al-Sádiq (Od Neho Je Mier) povedal: „Keď sa narodil Posol Boží (NJPN & Jeho Rodinou), Iblís bol oddelený od siedmich nebies a diabli boli zasiahnutí hviezdami.” V ďalšom podaní Al-Ridha vyrozprával od svojho Otca Al-Kádima, ktorý podal od svojho Otca Al-Sádiqa (Nech Je Mier S Nimi), že odpovedal na otázku Židov: „Džinovia načúvali pred príchodom Proroka (NJPN & Jeho Rodinou), ale keď začalo jeho poslanie, boli zastavení strelami a padajúcimi hviezdami, a čarodejníci a kňazi stratili svoju moc.

Yas: Strážca Detí  

Raz mi Imám (Od Neho Je Mier) ukázal obrázok podobný tomu na Obrázku 1 a spýtal sa:  

„Vidíš tam niečo, od čoho by sa svetlo odrážalo?“  

Odpovedal som: „Nie, nič také tam nie je. Čo to teda je?“  

Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Nedával si pozor? Je to spravodlivý džin menom Yas. Stráži deti.“  

Obrázok 1: Zobrazenie Orbu 

ciel mudrych aba al sadiq abdullah hasem mahdi orb džin

Teraz už viete, že džinov je občas možné zachytiť kamerou v podobe orbov.

Šalamúnove Kamene a Džinovia

Džinovia sa niekedy môžu objaviť vo vašom okolí aj ako nehybné predmety, napríklad ako drahokamy. Vyzerajú ako obyčajné kamene, no v skutočnosti sú to džinovia. Imám (Od Neho Je Mier) mi raz rozprával o takzvaných Šalamúnových Kameňoch, ktoré sú v niektorých častiach Blízkeho Východu veľmi vyhľadávané. Tento kameň, keď ho položíte na pšenicu, zrná alebo soľ, sa začne pomaly pohybovať a postupne „skonzumovaním“ zrná či soľ úplne zmiznú. Takýto kameň sa nenachádza v prírode, ale je možné ho nájsť v žalúdkoch hadov. Spôsob, akým sa extrahuje, je nasledovný: ak jeden počas obdobia párenia nájde dva hady, hodí na ne čiernu látku. Ak v nich sídli džin, vyjde z úst hada v podobe kameňa. Tento kameň potom možno použiť na rôzne účely, ako napríklad ochranu, vplyv alebo hľadanie pokladov. Pre jeho mnohé výhody sa však často predávajú falzifikáty, a preto je skutočne vzácne nájsť originál. Existuje aj iný druh kameňa, ktorý je v skutočnosti džinom. Tento kameň sa nosí ako amulet alebo prsteň a poskytuje ochranu pred guľkami. Keď na nositeľa niekto vystrelí, džin vytvorí okolo neho ochranné pole a guľka sa odrazí.

Opýtal som sa Imáma Ahmeda Al-Hassana (Od Neho Je Mier): „Takže samotný kameň je džin, správne?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Správne.“

Existujú aj iné kamene, ktoré nie sú priamo džinmi, ale slúžia im ako domovy, podobne ako slúžila lampa džinovi v príbehu o Aladinovi. Kamene môžu poskytovať ochranu pred zlými džinmi. Raz mi brat Ahmed Abu Ibrahim daroval drahocenný kameň z hrobu proroka Daniela (NJPN) v tvare štítu. Na tento kameň vyryl pečať Imáma Ahmeda Al-Hassana (Od Neho Je Mier), ktorou je Dávidova hviezda (Obrázok 2).

Obrázok 2: Skutočný Obrázok Kameňa v Tvare Štítu

kniha ciel mudrych aba al sadiq abdullah hashem orb džin

Neskôr som tento kameň ukázal Imámovi Ahmedovi Al-Hassanovi (Od Neho Je Mier) a spýtal som sa ho na výhody tvaru štítu. Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Najlepšia vec na tomto kameni je práve jeho tvar štítu. Jeho najmenej významnou výhodou je ochrana pred zlými džinmi.“

Nočné Mory: Odpudenie Al-Khanása Pomocou Nehrdzavejúcej Ocele

Jedným z predmetov, ktoré odpudzujú démonov, sú nože z nehrdzavejúcej ocele. Imám Ahmed Al-Hassan (Od Neho Je Mier) raz predpísal tento liek niekomu, kto trpel nočnými morami.

Raz mi povedal: „Nejde o džina, toto bola len nočná mora. Polož mu pod hlavu malý nôž, ktorý nie je ostrý, nech už spí kdekoľvek.“

Opýtal som sa Imáma (Od Neho Je Mier): „Skutočne umiestnenie noža pod hlavu alebo vankúš odpudzuje nočné mory?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Áno.“

Povedal som: „To je úžasné poznanie.“

Imám (Od Neho Je Mier) dodal: „Ale musí byť celý vyrobený z kovu.“

Opýtal som sa ho: „Aký je na to dôvod, otče? Desí to zdroj nočnej mory? A ak áno, je tým zdrojom džin alebo niečo iné?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Diabli, nočné mory alebo Al-Khanás sa boja železa alebo nehrdzavejúcej ocele. Tento materiál má energiu, ktorá ich ovplyvňuje a škodí im.“

Ohromený som povedal: „Ďakujem ti za toto poznanie, otče!“

Imám Ahmed Al-Hassan (Od Neho Je Mier) pokračoval: „Väčšina diablov a Al-Khanás sa tejto sily obáva.“

Spýtal som sa: „Funguje to aj cez deň, ak to mám stále pri sebe?“

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Áno, ale najúčinnejšie je to počas spánku, pod vankúšom.“

Džinovia občas tiež prichádzajú k Imámovi (Od Neho Je Mier) v podobe ľudí a sú medzi nimi aj takí, ktorí uverili v toto náboženstvo. Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Len zriedkavo sa objavujú bežným ľuďom v ľudskej podobe.“ Často sa objavujú v podobe mačiek alebo iných zvierat a špehujú ľudí. V priebehu rokov sme zažili mnoho podobných prípadov, no uvediem jeden ako príklad. Raz môj brat a spoločník Mostafa Hallal kráčal v okolí môjho domu, presne tam, kde bola zachytená podoba Yasa. Bolo už šero a Mostafa si všimol obrys muža kráčajúceho medzi kríkmi. Rýchlo sa za ním rozbehol, aby zistil, kto to je, pretože videl iba obrys tieňu a nevedel ho rozpoznať. Keď však zašiel za kríky, kde tú postavu uvidel len pár sekúnd predtým, namiesto muža tam našiel sediacu veľkú čiernu mačku, ktorá na neho uprene hľadela. Mostafa okamžite pochopil, že to bol džin. Rozbehol sa za ňou, no džin v podobe mačky okamžite utiekol.

(Poznámka: Al-Khanás je istý druh démona.)

Čítanie Tajomstiev Očí 

V očiach ľudí sa ukrýva mnoho tajomstiev. Raz som povedal Imámovi Ahmedovi Al-Hassanovi (Od Neho Je Mier):  

„Keď som pracoval pre jednu mediálnu spoločnosť v Egypte, do kancelárie prišiel muž z egyptskej tajnej služby, a to bolo ešte pred egyptskou revolúciou v roku 2011. Chcel si najať spoločnosť na vytvorenie propagačnej kampane pre Husního Mubaraka. Pozeral som sa tomuto mužovi do očí, pretože to bolo nesmierne zvláštne. Všimol si, že na neho hľadím, a celý čas, dve hodiny, sa mi vyhýbal pohľadom. Jeho zreničky boli obrovské. Dúhovka bola zelená a veľmi tenká (pozri obrázok 3 pre ilustráciu). Aj keď bolo v miestnosti svetlo, zdalo sa, že okolo neho je čierny mrak, a v jeho časti miestnosti svetlo akoby nefungovalo. Bolo to veľmi zvláštne.“  

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Áno, syn môj, rozumiem. Spolupracuje s džinmi z podsvetia, je s nimi v kontakte.“  

Povedal som: „Hľadám útočisko u Boha pred zlým diablom.“

Imám (Od Neho Je Mier) povedal: „Skúšal som ťa už viackrát. Máš schopnosť vidieť a vnímať tieto veci. No nezabúdaj, nikdy sa nesmieš báť takýchto situáciách. Postav sa strachu, syn môj, pretože diabol má moc vniesť do človeka strach a hrôzu.“  

Povedal som: „Otče, ako rozlíšim pohľady, aby som vedel, či hovorím s človekom, so sebou samým, alebo s inou bytosťou?“  

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Možno budeš hovoriť aj s anjelom. Oči, syn môj, v nich uvidíš niečo iné, niečo neprirodzené.“  

Povedal som: „Áno, ale ako zistím, ktorá bytosť stojí predo mnou?“  

Imám (Od Neho Je Mier) odpovedal: „Oči džinov sú vždy vypúlené, niekedy sú okrúhle a vystupujúce. Vždy sa zameraj na oči, pretože v nich sa skrýva mnoho tajomstiev.”

Nižšie nájdete dve ilustrácie. Na Obrázku 3 je detail oka muža z uvedeného príbehu. Obrázok 4 zobrazuje človeka s „mačacím okom.“  

Obrázok 3: Detail Oka Muža z Príbehu 

ciel mudrych aba al sadiq abdullah hashem mahdi muz posadnuty dzinmi

Obrázok 4: Ilustrácia Zobrazujúca Človeka s „Mačacími Očami“   

ciel mudrych aba al sadiq abdullah hashem clovek s hadím okom

Raz som sa s Imámom (Od Neho Je Mier) podelil o zážitok z detstva, keď som stretol ženu s očami, ktoré mali zreničky ako had alebo mačka – úzke, štrbinovité. Imám (Od Neho Je Mier) mi na to povedal: „Ten, kto má oči ako had, je nositeľom vlastností hada.“

Dvere Číslo Dvadsaťjeden: Zdroj Zla

19.09.2024

„Existuje len jedno zlo, nevedomosť.“ Boh je Spravodlivý a miluje spravodlivosť. Boh je slobodný a miluje slobodu. Stvoril človeka na Svoj obraz, a ľudská duša prirodzene túži po spravodlivosti a slobode. Boh stvoril človeka slobodného, so zmyslom pre spravodlivosť. Napriek tomu mnohí obviňujú Boha za nespravodlivosť vo svete, no zároveň nenávidia Jeho zásahy a [...]

Dvere Číslo Dvadsať: Nebo a Peklo

17.09.2024

„Veru, hovorím ti, dnes budeš so mnou v raji.“ Prekvapivo, Tóra, Evanjeliá ani Korán neposkytujú veľa opisov raja či neba. Je to miesto, kam prichádzajú spravodliví – miesto plné stromov, ovocia, rozličného jedla a nápojov, a, samozrejme, krásnych mužov a žien. Názory stúpencov Judaizmu, Kresťanstva a Islamu na podstatu neba sa rôznia, a to dokonca aj v rámci ich [...]

Dvere Číslo Devätnásť: Smrť

14.09.2024

„Spánok je brat smrti.“ V starovekých gréckych náboženstvách, ktoré boli založené na Noemovej Zmluve Prorokmi poslanými do Grécka, boli Hypnos (spánok) a Thanatos (smrť) považovaní za bratov. Tento fakt opäť dokazuje, že všetky náboženstvá pochádzajú z rovnakého zdroja. Prorok Mohamed (NJPN & Jeho Rodinou) povedal: „Spánok je brat smrti.” Smrť je bolestivá, [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Streľba v centre Moskvy: Hlásia mŕtvych. Krvavú prestrelku rozpútal mocenský boj miliardárov

18.09.2024 22:28

Podnikatelia v boji o majetok rozpútali prestrelku blízko Kremľa.

covid

Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov

18.09.2024 22:10

Dostal označenie XEC a sa môže stať dominantným v priebehu niekoľkých týždňov.

Hacker

FBI rozložila ďalšiu veľkú čínsku hackerskú skupinu. Zameriavala sa na západné krajiny

18.09.2024 21:05

Rovnako ako iná rozložená čínska hackerská skupina Volt Typhoon sa aj Flax Typhoon zameriavala na kritickú infraštruktúru v západných krajinách.

Valerie Hayerová, europarlament, europoslankyňa, Obnovme Európu

Tvrdé slová v europarlamente: Odvolanie Šimečku rozprúdilo debaty, Metsolová chce reagovať

18.09.2024 20:45

Režim Roberta Fica opäť raz podkopal demokratické piliere Slovenskej republiky, vyhlásila francúzska europoslankyňa.

CompanionOfTheRiser

Vitajte v ére spásy: Vzostup Imáma Al Mahdího!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 21
Celková čítanosť: 17486x
Priemerná čítanosť článkov: 833x

Autor blogu

Kategórie